top of page
Tess Peeters jongerenpsycholoog

Tess Peeters

Team jongeren en jongvolwassenen

Mijn naam is Tess Peeters. Ik ben in 2021 afgestudeerd als master in de klinische psychologie aan de KU Leuven. Naast mijn werk in de praktijk doe ik een postgraduaatsopleiding in psychodiagnostiek aan Thomas More Antwerpen om mijn kennis te verbreden.

Elke levensfase heeft zijn uitdagingen en bij jongeren en jongvolwassenen zijn deze uitdagingen talrijk en groot. Niet iedereen is voldoende gewapend om de juiste keuzes te maken. Angst, twijfels over het eigen kunnen of gebrek aan doorzettingsvermogen kunnen zeer belemmerend zijn en zelfs tot een depressie of andere problemen leiden. Via onder andere gesprekstherapie zoek ik samen met de jongeren en jongvolwassenen naar persoonlijke sterktes om het zelfbeeld te verbeteren en tracht ik de moeilijkheden te benoemen zodat ze bespreekbaar worden. Vanuit een warm contact wil ik een vertrouwde en luisterende omgeving bieden.

Ook indien je vragen hebt naar of wordt doorverwezen door een arts of anderen voor het stellen van een diagnose, kan je hiermee bij mij terecht.

Aanwezig op dinsdag en woensdag

Inneke Van den Ende: Over mij
bottom of page