top of page
Lieze Maes

Team kinderen

Team jongeren en jongvolwassenen

Team volwassenen

Ik ben Lieze en mama van een tweeling. De mensen om me heen omschrijven me als een zorgzaam en creatief persoon, maar ook wel een duizendpoot met massa's ideeën. Ik vind mezelf een stille levensgenieter. Ik hecht veel waarde aan kleine gelukjes in het leven die voor mij een grote betekenis hebben. 

Mijn interesse voor voeding is er al van kinds af aan. Nieuwsgierig naar de voedingswetenschap startte ik in 2005 aan de bachelor agro- en biotechnologie met specialisatie voedingsmiddelentechnologie. Ik studeerde nog verder en in 2008 behaalde ik mijn diploma als diëtiste. Het educatieve luik en ondersteuning bieden in de ontwikkeling van het eetgedrag op maat van de persoon, spreekt me enorm aan.

Ik ging aan de slag in een ziekenhuissetting waardoor ik ervaring op deed in zowel de algemene- als medische voedingsadviezen voor kinderen en volwassenen. Mijn passie vond ik op pediatrie. Voordien liep ik ook stage op de pediatrische afdeling van een universitair ziekenhuis. Ik ben me steeds meer gaan verdiepen en specialiseren in kindervoeding en ik werk sinds 2012 op zelfstandige basis als kinder- en gezinsdiëtiste. Zowel kinderen als volwassenen kunnen bij mij terecht.

Mijn specialisaties zijn:

- Een gezonde leefstijl en voedingsadvies voor de zwangerschap (kinderwens), tijdens- en na de zwangerschap.

- Algemene en/of medische voedingsvragen rond de thema’s: starten met vaste voeding, peuter- en kleutervoeding

- Selectief eetgedrag bij kinderen en jongeren

- Eetstoornissen bij kinderen en jongeren

- Een gezond gewicht op maat van het kind, jongere en volwassene

- Gezonde leefstijl en voedingsadvies algemeen / medisch

Mijn passie is om mensen te begeleiden en te ondersteunen naar een gezonde leefstijl waarbij er ruimte is voor een ontspannen relatie met voeding, het lichaam en de omgeving.

Tarieven:

1ste consult: 65 euro

2de consult: 65 euro

Vanaf het 3de consult:

  • Korte duur (30 min): 35 euro

  • Langere duur (50 min): 65 euro

 

Heb je graag meer informatie dan kan je terecht op de website: www.voedzaamgroeien.be of stuur gerust een mailtje naar  info@voedzaamgroeien.be

Een afspraak kan je rechtstreeks maken via de onderstaande knop of telefonisch op het nummer 0473/66 02 66.

bottom of page