top of page

Vanaf 02-01-2024

verwelkomen we

Lies_edited_edited.jpg

Lies Mols

Team Volwassenen
Team Jongeren en jongvolwassenen

"Je voelt je angstig, je hebt verdriet, je bent gespannen, je voelt je somber, het piekeren houdt niet op of het is allemaal even te veel en je hebt het gevoel dat je er alleen niet meteen uit geraakt? Je zou graag eens met iemand praten over je klachten maar je bent er misschien niet echt van overtuigd dat therapie iets voor jou is? Of je weet niet of ik wel de geschikte therapeute zal zijn voor jou?

Om deze redenen zie ik het eerste gesprek graag als een verkennend gesprek. Tijdens dit gesprek gaan we samen onderzoeken waarmee je precies worstelt en op welke manier dit jouw leven beïnvloedt. We gaan kijken wat jouw verwachtingen zijn rond therapie en aan het einde van dit gesprek kan in samenspraak met jou de begeleiding worden opgestart of kan er worden doorverwezen. Je kan een afspraak maken via het nummer 0474340577. Gedurende het traject kunnen frequentie, manier van werken en intensiteit van de therapiesessies worden geëvalueerd en bijgestuurd. Soms zijn enkele gesprekken voldoende om weer verder te kunnen, soms kan het wat langer duren. Dit is afhankelijk van jouw situatie.

 

Over mij:

 

In 2015 studeerde ik af als klinisch psychologe aan de VUBrussel. Hiernaast heb ik een opleiding Acceptatie en Commitment Therapie (ACT) afgerond aan Allegre Instituut Hasselt en volgde ik een vierjarig postgraduaat Cliëntgerichte Psychotherapie aan de KULeuven. De betekenis achter Cliëntgerichte Psychotherapie is dat deze vorm van therapie op maat van de cliënt wordt aangeboden en vertrekt vanuit jouw ervaringen. Ik luister naar jouw verhaal zonder te oordelen of je te sturen in een bepaalde richting. De bedoeling is dat we ruimte creëren waarin we op zoek gaan naar jouw sterktes en manieren vinden om hiermee aan de slag te gaan."

Aanwezig op donderdag

geen wachtlijst

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page